Jag Saknar Dig!


Igår var jag på bio med mina kompisar Saga och Ida, som vanligt hade vi jättekul! Innan bion åt vi på kinaresturang, såklart! Sen skulle vi köpa något att äta på bion och såklart hade dom ingen Coconut Dream där vi handlade godis så vi fick springa runt i nästan alla mataffärer och leta efter den. Men tillslut hittade vi dom:) Vi såg Jag Saknar Dig och den var verkligen jättebra! Ett måste! Det var ett ända stort gråtkalas i biosalongen och jag hade inte slutat gråta när vi kom ut!

Bilden är från när vi tjejer var i Värmland.

XO Jo!

underbara tjejer



hej alla glada & ledsna!
är med dessa helt wonderfulla tjejer!
alicia har ätit korcstroganoff och är typ helt över spidad, mer än vanligt  ;)
nu ska vi väl hitta ppå någe roligt och senare när alicia ska på match
ska jag och mimmi ner på stan och kolla liite ;)

XoXo Lo♥

Morgonträning!


Nu är jag hemma från veckans morgonträning som började vid 6. Så nu är jag hemma och taggar för skolan som börjar vid halv 11:) Det ska bli kul att komma till skolan och höra när alla gick upp, själv gick jag upp vid kvart över fem. Ikväll blir det bio med Saga och Ida! Det ska bli sjukt kul!:D

Igår var första inne träningen och jag kan säga att jag blev ganska yr av alla vändningar!

// Jo! 

I think I'm in love!



när jag såg ditt leende lystes hela mitt hjärta upp. jag trodde inte
 att jag kunde känna den här lyckan igen men det kunde jag visst.
men sen finns den andra killen oxå och han glömmer jag aldrig,
 det lixom bara går inte.
för jag älskar dom båda, jag vet bara inte vem jag älskar mest...


XoXo Lo ♥

JoLo is back!


Nu är vi hemma igen från en rolig helg i Mora! I lördags blev det ''lite'' shopping på Mora där vi träffade lite roligt folk! Efter det gick vi till donken och åt, när vi fyllt våra magar så gick vi till Dollarstore och shoppade lite mer. Sen tänkte vi gå hem till min mormor och morfar men på väg dit måste man gå förbi en skola så där blev vi fast i lekparken :) När vi hade varit där i typ en halvtimme så började det åska och blixtra så vi tog skydd i en busskur, kanske inte det bästa stället. Som tur var så ringde mormor och frågade om hon skulle hämta oss, det var nog tur eftersom både jag och Lo inte gillar åska! När det slutat regna och åska så gick vi ut på våran vanliga promenix och tog lite bilder!

Idag var sista uteträningen, tråkigt. Men det ska bli skönt att komma in i simhallen och värmen!

Puss & Kram Jo!

Första veckan


Nu äntligen fick jag tid för att blogga lite! Jag har tänkt hela veckan att jag skulle göra det men det har blivit något annat. Den har veckan har jag bland annat hunnit med att varit med hela 8an på Lilltorpet, haft mina första riktiga lektioner i 8an och tränat massor! Idag som alla andra dagar blir det träning, men idag hinner jag inte hem mellan skolan och träningen. Imon åker JoLo till Mora på en lite shoppingtur! Kul kul! Vi har tänkte på att åka dit hela sommaren så det ska bli kul att åka dit nu!

//Jo 

ge fan i elden.



nu har skolan börjat och träningen och allt annat.
nu har jag börjat inse varför jag älskar sommarlovet så mycket och
 det är för att då har jag tid för mig själv och nu såfort skolan
 börjar har jag inte tid med mig själv.
men igår tog mina flickor med mig på bio och det va så himla kul.
jag älskar dom så mycket och vet inte vad jag skulle göra utan dom.

tack.
ps. ge fan i elden

xoxo Lo


Hur ska jag hinna med?

 
Jag precis fått reda på våra träningstider för hösten och våren och tydligen ska vi träna en dag till i veckan! Idag fick vi oxå reda på schema för iaf hösten, och det var inte korta dagar det! Alla dagar till tre eller fyra. Och jag tror inte att det kommer bli läxfritt. Så vi får helt enkelt se hur det går med alla träningar, tävlingar, läxor och alla timmar i skolan. Men en sak är säkert jag kommer vara väldigt trött på lördagar när vi inte har träning eller tävling!
Ingen rast, ingen ro!

Kram Jo!

8an!


Nu är jag hemma från första dagen i 8an. Det blev en kort skoldag men det är jag väldigt glad för! Det känndes som om jag gäspade mig igenom den. Men dat var ju såklart inte bara tråkigt att komma tillbaka, det var kul att träffa alla igen som jag inte har träffat på lovet. Jag blev faktiskt lite taggad oxå, får se hur länge det håller i sig...

Här är dagens outfit!

Xo Jo!

Vart tog sommarlovet vägen?


Sommarlovet har gått väldigt fort, men när jag tänker efter så har jag hunnit med väldigt mycket. Även om vädret har varit lite sådär så har jag många fina minnen. Jag har bland annat hunnit med nästan fem veckors träning, två tävlingar, jobbat på Sum-Sim, träffat släkten, varit i Värmland, Skåne och på Ullared, varit med många av mina underbara vänner, fått en liten bränna och sist men inte minst så har ju jag och Lo skaffat blogg!!
På ett sätt så ska det bli skönt att början skolan igen så ''det vanliga livet'' börjar igen och såklart träffa alla kompisar i skolan. Det blir mycket som händer för JoLo i höst och vår. Vi ska få betyg, konfirmera oss och ut och se många simhallar i världen. Många äventyr väntar oss!

Love Jo!

rasmus



hej & hallå!

jag har precis kommit hem efter att ha sovit hos rasmus.
det blev inte mycket till sova men några timmar blev det iallafall.
vi har busat, kollat på filmer, skrattat och haft det helt underbart!!!
jag är så glad att jag har så underbara vänner och ibland önskar jag
 att jag kunde spola tillbaka tiden för att jag hade så kul.
nu sa jag titta på tv med lilla mamma och det blir nog en hyffsad tidig kväller  ;)

XoXo Lo

till-lit?



Hääij alla pigga & trötta!!

jag är iallafall trött, efter två ganska hårda träningsdagar så är fötterna, benen, armarna och huvudet trött. men det är kompisarna som håller modet uppe, även fast alla klagar lite då och då ;) det ar vait skönt att haft sommarlov från träningen men ni fattar inte hur mycket man har saknat sim-kompisarna!? nu ska jag ta och lägga mig i soffan och titta liite på tv. och imorgon peppar man för lite mysig träning och mer ont i kroppen!
fast innan det så måste jag bara berätta om en helt underbart rolig övning vi gjorde idag, man skulle ha händerna ihop med en kompis's händer och sakta gå ut med benen(typ som en bro) och rasmus valde att göra övningen med mig... det slutade med att jag låg på gräset med ner fläckade jeans, en avbruten nagel och en blåtira.. fråga mig inte hur det gick till, ändå är det fortfarande han som inte litar på mig, ni skulle bara veta vad han har gjort mot mig, då skulle ni tänka att det borde vara jag som inte litar på honom :P

xoxo Lo ♥

Otränad?!


Efter två träningsdagar känns det i kroppen att jag inte har tränat på nästan fem veckor, och jag tror att dom andra simmisarna håller med! Idag tränade vi i nästan 2,5 timme, och då var 1,5 timme på land! Jag tror aldrig att jag varit så lerig som då. Igår tränade vi två pass och spelade lite brännboll, men det började regna så vi fick gå in och spela spökboll i stället. Idag tränade vi ett pass, spelade klart brännbollen och bowlade. Imorgon blir det två pass igen och så får vi se vad som händer mellan passen.

xx Jo

slut på sommarlovet!?



Nu kommer vi nog inte kunna blogga så mycket för denna vecka börjar vi träna igen.
det blir träning för fullt, från 09.00-16.00 måndag-fredag och när vi kommer hem på kvällarna kommer vi nog vara helt sjukt trötta!! men vi ska väl göra våra bästa!

XoXo JoLo

Nya skor!



Nu ska jag och min familj åka till Ikea! Hade en rolig kväll igår med simmisarna! Här är en bild på mina nya skor som jag köpte igår.

Love Jo!

oops!



glömde säga att jag har köpt tre nya skor oxå!
jag bara älskar dom och det är mina tre nya BEBISAR

XoXo Lo ♥

my new hair cut!



förlåt att bilden kom lite sent men jag har haft fullt upp!
har vait med världens bästa rasmus och kastat glass på varandra, spöat honom i minigolf och ritat på varandra ;)
det låter väl helt underbart!?
idag ska jag iväg till hanna som ska ha sitt PARTY!! jätte super duper mysigt om du frågar mig!

XoXo Lo  ♥


Jo!



När jag var i Värmland såg jag att Lo hade gjort en lite presentation så jag tänkte inte vara sämre själv så här kommer en liten presentation av mig!

Namn:Jo
Ålder:14
Familj: mamma, pappa, lillasyster Jessika och två kaniner Kajsa Kavat och Vilda Mathilda.
Annan fakta: Jag älskar att simma mer än något annat, när jag har tid brukar jag vara med mina kompisar eller min familj. Jag är inte fullt lika störd och knäpp som Lo men lite knäpp är jag ändå!

Hemma igen!



Nu är jag hemma igen från några dagar jag aldrig kommer glömma!
I måndags kväll hade vi tänkt bada badtunna men det tog ett tag att få igång elden, och när vi äntligen fått igång den var klockan runt ett. Så vi gick in och la oss och tänkte värma oss lite. Vi pratade lite för att hålla oss vakna men det gick bara inte så vi somnade ifrån badtunnan och alla ljusen vi hade tänt!!
Så i tisdags tog vi ett bad i 45 grader i tunnan sen rodde vi ut med båten och tog ett dop. När vi kom in till land kännde vi oss lita hungriga så vi ringe och beställde en pizza med hemkörning, vi kunnde inte förklara vägen till stugan så vi sa att han kunnde komma till vägen som gick genom Svenneby. När han kom med pizzan blev han nästan sur för att vi kom till vägen! Så han bad oss hoppa in i bilen så skulle han skjussa hem oss! Vi tvekade lite men till slut hoppade vi in, så vi satt alla tre bak i bilen och var lite rädda ifall han ska dra iväg åt andra hållet. Och en sån åktur har jag aldrig varit med om, han körde som en galning!!
Sedan var det dags att fixa till sig lite för bilbingo i Sunne i några timmar. Tyvärr van vi inget den här gången men vi var nära flera gånger.
I onsdags regnade det hela dagen så vi spelade monopol hela dagen. Ida ägde ut oss, och jag förlorade stort!
Igår åkte vi hem men innan det åkte vi ut med båten, åt frukost och badade i det iskalla vattnet. När kom tillbaka med båten städade vi ur stugan och sen satte vi oss och spelade kort i solen och även då förlorade jag stort. Men som man brukar säga: Otur i spel, tur i kärlek!

xo Jo


ikea



nu blire IKEA med mom!
shopping på högnivå, I LIKE

xoxo lo ♥

MYS



nu har jag precis kommit hem från att ha varit och klippt mig. jag trodde att jag skulle bli av med allt hår som det brukar bli när man går till frisören. men det här gången blev det jätte bra och jag tänker gå dit nästa gång oxå!
mamma klippte sig oxå och även hon blev skit snygg i håret. Btw, vad hände med det fina sommarvädret? eller det kanske aldrig kom till sverige... men nu bara regnar det och regnar så nu ska jag bara krypa ner i min onepiece och titta på en riktigt bra film. vilken det blir har jag inte riktigt bestämt än men en bra film är "hur man blir av med en kille på tio dagar" kanske ska jag titta på den!!?

XoXo Lo

Dag 1 Värmland

Första dagen i Värmland har varit  väldigt rolig, med lite bad från båten och lite surfing. Vi firade Saga med paket på sängen och glass inne i ''stan''. Sen cyklade vi hem till Sagas mormor och morfar där vi fick hamburgare, marängsviss och låna dator! Efter att ha varit vakna halva natten och inte behövt brytt sig om vad klockan är så är vi lite borta, men det är ju sommar!:D Igår natt tog vi lite vindruvor och ett nattdopp vid typ tolvtiden. Får se om det blir ett kvällsdopp eller nattdopp idag oxå, fast vi har badat i några timmar redan idag så skulle det inte förvåna mig om vi inte gör det ändå! Snart ska vi ta och cykla tillbaka till stugan i Svenneby (som Ida tycker är ett jätteroligt namn).

Love Jo, S & I!


RUN!



imorse vaknade jag av att ha värsta super power'n i kroppen. jag mådde jätte dåligt igår kväll så jag blev jätte glad när jag vaknade och mådde SUPER! min pappa har tjatat på mig jätte länge att jag måste börja träna lite annat än bara simning och dom korta styrke övningarna vi gör innan simträningarna så jag bestämde mig för att sticka ut och springa!!! jag hade trevligt sällskap av min hund och musik i öronen. det va bara att springa. en riktigt härlig känsla faktiskt, om jag ska vara ärlig. nu har jag ont i mina lår men det är "bara att bita ihop" som min pappa brukar säga. sen när jag kom hem stack jag och mamma ner på stan för shopping, jag köpte en skjorta och linne, tränings linne och tränings t-shirt. man måste ju vara snygg även om man svättas ;)

XoXo Lo ♥

jag



hej hallå! nu när Jo är borta kna ju jag passa på att berätta lite saker om mig själv.
en liten presentation så där;)
namn: Lo
ålder: 14
familj: mamma, pappa, storebror nick och storasyster Jo(inte jo som jag bloggar med utan en annan jo) och en hund som heter mattis.
annan störd fakta: jag är helt knäpp, galen och ordet seriös finns inte med om ni pratar om mig.
jag älskar djur och familj, att spela teater är min andra stora passion efter simning som är mitt liv. jag simmar nästan jämt! och jag älskar det verkligen.

Värmland!



Idag åker jag till Värmland med mina söta kompisar Saga och Ida. Väskan är redan packad för några underbara och roliga dagar!

//Jo

Kupolen!



Idag tog jag en liten tur till Kupolen med min kompis Signe som jag kännt nästan hela mitt liv. Det blev lite shopping och mycket skratt! Blus och Bikini från New Yorker och Armband från Lindex. Jag fixade oxå lite presenter!

Love Jo!

Kom Änglar ♥



Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

XoXo Lo ♥ 



Julia



idag ska jag hem till mitt lilla hjärta julia(som även hon är en bloggare) och hon ska hjälpa mig att fixa en header eftersom att jag och Jo är lite nya här i blogg- världen och inte har så stor koll på saker. tur att vi då har Julia. kolla gärna in hennes blogg på Juliaanordlund.blogg.se :)

XoXo Lo

ny header!


Sol,Vind & Vatten



nu drar JoLo till främby för att få en härlig bränna och blött hår.
bilden är lite random, men det är ju precis så här vi är.

XoXo JoLo

jippie





BIO


snart drar JoLo iväg på bio med Lo's bro och hans flickvän! mys, mys mys:D

Hejsan!




hejsan! nu har vi gått och blivit med blogg. vi är dock inte så bra på det här med teknik så bloggen är inte så fin än. xoxo JoLO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0